REKLAMI GEÇ

Turizme destek çağrısı

Turizme destek çağrısı

Vali Hasan Canpolat, turizm sektörüne yalnızca kamunun değil, özel sektörün yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarının da destek olması gerektiğini söyledi. Vali Canpolat, “Bu konuda en önemli destek de halkın turizme vereceği destektir. Tüm bu taraflar destek verirse, Denizli turizmden çok büyük kazançlar sağlar” dedi.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2008 Salı, 00:00

Bu yıl 32. kutlanan Turizm Haftası için etkinlikler başladı. Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan hafta nedeniyle, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve beraberindeki Turizm Haftası Kutlama Komisyonu üyeleri, Vali Hasan Canpolat’ı makamında ziyaret etti. Denizli TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği), DENTUROD (Denizli Turizm ve Otelciler Derneği) ve Denizli Lokantacılar Odası temsilcilerinden oluşan kutlama komisyonu heyeti ile Vali Canpolat’ı ziyaret eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Korkmaz, turizmin yaygınlaştırılması ve iç turizme hareket kazandırmak amacıyla 1976 yılından bu yana 15-22 Nisan tarihleri arasında, Turizm Haftası’nın kutlandığını söyledi.

Korkmaz, “Turizm, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çok önemli bir sektör. Kutlamaya başladığımız Turizm Haftası’nın ülkemiz ve ilimiz turizmine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Denizli’nin turizm açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu dile getiren Vali Hasan Canpolat, Denizli’de turizm sektörünün açık olduğunu söyledi. Canpolat, “Özellikle termal turizm başta olmak üzere idare olarak turizm konusunda çok önemli çalışmalar sürdürüyoruz. Turizm sektörüne yalnızca kamu sektörünün değil, özel sektörün, yerel yönetimlerin, sivil toplum kuruluşlarının ve en önemlisi halkın destek vermesi gerekiyor. Eğer böyle olursa Denizli turizmden çok büyük kazançlar sağlar. Turizm Haftası’nın hem ülkemiz turizmine hem de Denizli turizmine hayırlı olmasını, bol kazançlar getirmesini diliyorum ve ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı