REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak başkanlığında yapılan toplantıda Denizli turizmi masaya yatırıldı

Vali Altıparmak başkanlığında yapılan toplantıda Denizli turizmi masaya yatırıldı

Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Denizli turizmi masaya yatırıldı. Vali Altıparmak, turizmin gelişmesi için günü birlik konaklamanın, uzun süreli konaklamaya dönüştürülmesi gerektiğini söyledi, bu doğrultuda çalışma yapılması talimatını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2017 Cumartesi, 14:50

Pamukkale ve Denizli turizminin geleceğinin masaya yatırıldığı toplantıya Vali Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Gülsüm Çelebi, Aydın Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurul Başkanı Prof. Dr. Celal Şimşek katıldı.

Toplantıda Pamukkale başta olmak üzere turizmdeki son gelişmeler ele alındı, planlanan projeler tartışıldı.

Denizli’ye gelen yerli ve yabancı turistlerin konaklama sürelerinin uzatılarak günübirlik konaklamanın dışına çıkarılmasının ana konu olarak belirlendiği toplantıda konuşan Vali Ahmet Altıparmak, Denizli turizminin canlandırılması için çalışmalara ara vermeden devam edilmesi talimatını verdi.

Yorumlar

metmet   -  Bağlantı 17 Haziran 2017, 17:45

masaya yatırmaya gerek yok giriş üçretini düşürsünler kendiliğinden artar 22 yaşında çocuğum var daha içersini görmedi asgari üçretle 4 kişi nasıl gidecegiz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı