REKLAMI GEÇ

Valilik turizm tanıtım atağı başlattı

Valilik turizm tanıtım atağı başlattı

Denizli turizminin ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtımı amacıyla Vali Ahmet Altıparmak tarafından yapılan çalışmalar sonuç vermeye başladı. Projenin ilk ayağı olarak hazırlanan “Denizli Tanıtım Kitabı”nın dağıtımı başladı. Kapak fotoğrafı olarak Pamukkale’nin seçildiği tanıtım kitabı, ‘Denizli; Keşfedilecek Çok Şey Var’ ve ‘Denizli’ye Gitmek İçin 40 Neden’ ana başlıklarıyla çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2016 Salı, 14:47

Başta UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Pamukkale ile hem Türkiye, hem de uluslararası turizm sektöründe önemli bir yere sahip olan Denizli turizminin tanıtımı, Valilik öncülüğünde ve GEKA’nın desteğiyle sürüyor.

denizli-valilik-turizm-atagi-1

Denizli’nin termal sağlık, tarih, inanç, mağara ve yayla turizmi ile adrenalin sporları gibi alternatif turizm imkanlarının ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtılması amacıyla hazırlanan tanıtım kitapçığı, Tempo Travel Dergisi sonbahar sayısında ‘Denizli; Keşfedilecek Çok Şey Var’ ve ‘Denizli’ye Gitmek İçin 40 Neden’ ana başlıklarıyla ‘Denizli Eki’ olarak ülke genelinde dağıtılmaya başlandı. Görsel olarak zengin bir içeriğe sahip olan Denizli ekinin sektördeki okuyucu kitlesiyle buluşarak, tanıtıma önemli katkı sunması hedefleniyor.

Türkiye’de turizm alanında birçok kentten daha zengin potansiyele sahip olan Denizli’nin, ‘Beyaz Cennet’ olarak da bilinen Pamukkale’si ve diğer güzellikleriyle önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu belirten Vali Ahmet Altıparmak, kentin tanıtımında eksik kalındığını vurguladı. Daha önce Denizli’nin tanıtımı için; Denizli turizminde altyapıyı destekleyecek olan ‘Denizli Turizm Altyapı Birliği’ni (DETAB) hayata geçireceklerini ifade eden Vali Altıparmak, Turizmde en iyi tanıtımın; gelenin memnuniyeti olduğunu kaydetti.

Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Tempo Travel Dergisi’nin sonbahar ekinde okuyucusuyla buluşturulan ‘Denizli’ tanıtım kitapçığının, Denizli turizm potansiyelinin tanıtımda önemli olduğunu vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı