REKLAMI GEÇ

Vatan adayları Çivril’de

Vatan adayları Çivril’de

Vatan Partisi milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında vatandaş buluşmalarını sürdürüyor. Adaylar, Çivril’e çıkarma yaptı, pazar esnafının sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini sundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ekim 2015 Cuma, 16:12

Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları Mustafa Güleç ve Mahmut Pak, Çivril’de vatandaşlar ile buluştu. Adayların Çivril ziyaretine İlçe Başkanı Nevzat Erim de eşlik etti.

Çivril’de halkla kucaklaşan Mustafa Güleç ve Mahmut Pak, pazaryerini de ziyaret etti, hem pazarcılar, hem de vatandaşlarla buluştu.

Vatan Partisi adaylarına yaşadıkları sorunları anlatan pazarcılar, pazarda bereketin kalmadığını, Meclis’teki partilerin de yaşadıkları sıkıntılardan haberdar olmadıklarını söyledi. Pazarcılar, ülkenin gidişatından memnun olmadıklarını da ifade etti.

Pazarcıları ve vatandaşları dinleyen Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mustafa Güleç, yaşanan sorunları çok yakından bildiklerini, çözümün de Vatan Partisi’nde olduğunu anlattı.

Güleç, “Pazarcının ürünlerini değerli kılmanın yolu milli ekonomi politikasına sahip bir milli hükümetin, üretime teşvik eden, tarıma değer veren politikaları ile olur. Bunu da ancak Vatan Partisi iktidarı gerçekleştirebilir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı