REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi adayları Bozkurt’ta yoğun ilgi gördü

Vatan Partisi adayları Bozkurt’ta yoğun ilgi gördü

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları seçime kısa bir süre kala çalışmalarını sürdürüyor. Vatan adayları Bozkurt’ta yurttaşlar ile bir araya geldi, Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı, önemli mesajlar verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ekim 2015 Perşembe, 15:37

1 Kasım seçimleri hazırlıkları kapsamında köy köy, mahalle mahalle Denizli halkı ile buluşan Vatan Partisi milletvekili adayları Bozkurt’u ziyaret etti. Alikurt, İnceler, Cumalı, Çambaşı, Yenibağlar mahallelerini ve ilçe merkezini dolaşan Vatan Partisi Milletvekili Adayları Mustafa Güleç, Mehmet İyice ve Füsun Özçelik, vatandaşın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı, önemli mesajlar verdi.

denizli-vatan-adaylari-bozkurtu-fethetti-ic-1

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mustafa Güleç, 92 yıl önce Mustafa Kemal’in Cumhuriyet’i ilan edeceğine inanların sayısı yüzde bir olmadığını belirterek, ancak Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının inandığını, yılmadan, korkmadan mücadele ettiğini ve başardığını söyledi.

Güleç, “Türkiye’yi demir ağlarla ören, Tekel’i kuran, köylümüzü elinden tutup ayağa kaldıran Cumhuriyet’tir. İnsanımızı kul olmaktan kurtaran, kadınlarımızın namusunu çiğnetmeyen Cumhuriyet’tir. Cumhuriyet ile kazandıklarımızı şimdi Cumhuriyet düşmanları yıkıyor, Tekel’imiz, Sümer Bank’ımız kapatıldı, başı dik, bağımsız ülkemiz borç dilenir hale getirildi. Köylümüz seçim dönemleri verilen sadakalara mecbur bırakıldı. Ama başta ülkemizin vatanseverleri olmak üzere milletçe direndik ve şimdi geldiğimiz tabloda Cumhuriyet’in baş düşmanı AKP bir dönem daha iktidarda kalabilme hesapları yapar haldedir, yıkılıyor. PKK terörü ordumuzun verdiği mücadele sonucu büyük kayıplar verdi. Ülkemiz Cumhuriyet’i kuruyoruz diyecek bir irade aramaktadır. O irade Vatan Partisi’dir. Bu göreve kadrolarımızla, gençliğimizle hazırız” dedi.

denizli-vatan-adaylari-bozkurtu-fethetti-ic

Bozkurt’ta vatandaşlardan yoğun ilgi gören Vatan Partisi adayları, farklı siyasi partilerden vatandaşlardan da 1 Kasım seçimlerinde destek sözü oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı