REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi seçim stardını Verdi

Vatan Partisi seçim stardını Verdi

Denizli’de erken seçim çalışmalarını yürütmek amacıyla seçim bürosunu açan ilk parti Vatan Partisi oldu. Vatan Partisi İl Örgütü, milletvekili adaylarını da tanıtıldığı açılış ile seçim çalışmaları için start verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ekim 2015 Pazar, 16:50

Vatan Partisi İl Örgütü, Sırakapılar Mahallesi Şehit Şükrü Sokağı’nda kurduğu seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Seçim bürosu açılışına, Vatan partili milletvekili adayları, il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı.

“SEÇMENİN KARŞISINA ÇIKMAYA YÜZLERİ YOK”
Açılış töreninde partililere seslenen Vatan Partisi İl Başkanı İbrahim Kasapoğlu, “7 Haziran seçimleri öncesi Vatan Partisi ne dediyse bugün doğru çıktı. ‘PKK meclise girerse Türkiye parçalanır, kan gölüne döner, anarlar ağlar’ dedik. Bugün gelinen nokta ortada. ‘AKP gitsin de ne olursa olsun’ diyen CHP ve MHP, bugün seçmenin karşısına hangi yüzle çıkacaklar bilmiyorum” dedi.

SEÇİM STARTINI VERDİLER
Denizli’de ilk seçim bürosunu açan parti olan Vatan Partisi, milletvekili adaylarını da tanıttı. 2. sıra milletvekili adayı Yadikar Özen’in katılamadığı açılışta, Mustafa Güleç, Mehmet İyice, Füsun Özçelik,Cüneyt Doğan, Mehmet Gitan ile Mahmut Pak, kısa birer konuşma yaparak kendilerini tanıttılar.

GÜLEÇ: YENİ TÜRKİYE’DE DERVİŞ OLMAZ
7 Haziran seçimleri öncesinde olduğu gibi bugünde kapı kapı dolaşıp Türkiye’nin gerçeklerini, Türkiye üzerinde oynanan oyunları anlatacaklarını belirten 1. sıra milletvekili adayı Mustafa Güleç, “Yeni Türkiye’de Kemal Derviş olmaz. Kemal Derviş politikaları ile Türkiye ekonomisi kurtulmaz. Ayrıca, PKK, silahla yapamadığını masa başında yapmak istiyor. Emperyalist ülkelerin bu oyununa gelmeyin. PKK meclise girerse, ülke bölünür” diye konuştu.

denizli-vatan-partisi-ic

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından partiler ile milletvekili adayları toplantı gerçekleştirdi.

Yorumlar

Mehmet   -  Bağlantı 4 Ekim 2015, 21:38

1 Kasımda Oylar Vatan Partisi’ne!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı