REKLAMI GEÇ

1 dolar dağıtmak için savcıdan izin mi alacağız?

1 dolar dağıtmak için savcıdan izin mi alacağız?

FETÖ/PDY’nin Tavas Çatı Davası’nda, örgütün şifreleri arasında gösterilen 1 dolar önemli delil olarak öne çıkarken, tutuklu sanıklardan birisi dolar bulundurmanın suç sayılamayacağını savunup “Çocuklara dağıtmak için 17 adet 1’er dolar almıştım. Dolar dağıtmak için savcılıktan izin mi alacağız?” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2016 Cuma, 11:55

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) Tavas Çatı Davası duruşmalarında 4’üncü gün geride kaldı. 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili açılan davalar için oluşturulan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki solanda yapılan duruşmalarda, sanıkların savunmalarının alınmasına devam edildi.

Kale’deki Cevherpaşa Yurdu’nda müdür, belletmen ve yönetim memurluğu gibi görevler üstlenen tutuklu sanık Fatih Turan, 15 Temmuz darbe girişiminde 250 kişiyi şehit edenler, meclisi bombalayanlar ve devlet düzenini yıkmak isteyenlerle aynı kefeye konulduğunu söyledi.

1 DOLAR SAVUNMASI
Yakalandığında üzerinden çıkan 1 dolar ile ilgili soruyu yanıtlayan Turan, “Bayramda çocuklara dağıtmak üzere 17 adet 1 dolar aldım. 10 adedini babama verdim. Ben de 6’sını dağıttım. Kalan 1 tanesini de cüzdanıma koydum. Uzun süre kaldığı için cüzdanıma yapışmış. Nezaretteyken savcı ‘nereden buldun?’ diye sordu. 1 dolar dağıtmak için savcıdan izin mi alacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı