REKLAMI GEÇ

“15 Temmuz’un hain planı” haberi ödül getirmişti

“15 Temmuz’un hain planı” haberi ödül getirmişti

Denizlihaber.com, hain darbe girişiminin yaşandığı o kanlı gecenin ilk anlarından itibaren alanlardaydı. Darbeye ilişkin yaptığı haberler ile halkı bilgilendiren Denizlihaber.com, devam eden sürecin de en yakın takipçisi oldu, cesur bir yayıncılık yaptı. O haberlerden biri olan “15 Temmuz’un hain planı” BYEGM Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda ödül aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2019 Pazartesi, 13:05

Denizlihaber.com, 15 Temmuz hain darbe girişimi esnasında ve sonrasında cesur bir yayıncılığa imza attı. darbe girişimini ilk anlarından itibaren okurlarıyla paylaşan, gelişmeleri an be an aktaran Denizlihaber.com, hain girişim sonrasında başlatılan yargı sürecinin de en yakın takipçisi oldu.

Operasyonları, gözaltıları ve mahkeme süreçlerini sürekli takip eden ve okurlarına aktaran Denizlihaber.com, bu cesur ve özel çalışmasının sonucunu da ödül olarak aldı.

SEDAT KURT’UN HABERİ ÖDÜL GETİRMİŞTİ
Darbe girişimine ilişkin önemli bir habere imza atan Denizlihaber.com’dan Sedat Kurt, “15 Temmuz’un hain planı” haberi ile 15 Temmuz sonrası darbeci generalin hain darbe planına ilişkin tatbikat belgesine ulaştı.

“15 Temmuz’un hain planı” başlıklı haber yüzlerce eseri geride bırakarak en iyi 3. haber seçildi. Denizlihaber, bu haber ile Denizli’nin yanı sıra Aydın ve Muğla’dan derece alan tek medya kuruluşu oldu.

Sedat Kurt, daha sonra düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı