REKLAMI GEÇ

İlk yorum Erkan Hayla’dan

İlk yorum Erkan Hayla’dan

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanlığı yapan Ahmet Kayhan, 2 yıldan fazla kaldığı cezaevinden Ekim ayında tahliye olmuştu. 6 yıl 3 ay hapis cezası alan Kayhan ilk kez sosyal medya hesabından fotoğrafını paylaştı. Özgürlük fotoğrafının altına ilk yorum ise bir başka eski partilisinden, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Kale eski Belediye Başkanı Erkan Hayla’dan geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2018 Pazartesi, 16:33

Ak Parti’nin Merkezefendi İlçe Başzkanlığı görevinde bulunmuştu. Özellikle 15 Temmuz öncesi Merkezfendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Mazıoğlu ile yakın dostlardı.

15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ardından hakkında yakalama kararı çıkan ve 2016 Ağustos’unda polise teslim olan Ahmet Keyhan, 2 yıldan fazla cezaevinde yattı. Uzun tutukluluk süresi göz önünde bulundurularak Ekim’de tahliye edildi.

Yerel mahkemenin FETÖ davasından 6 yıl 3 ay hapis cezası verdiği Ahmet Kayhan sosyal medya hesabında ilk kez kendi fotoğrafını paylaştı. Kayhan’ın gülümseyerek poz verdiği özgürlük fotoğrafının altına ilk yorum, bir başka eski Ak Partili Erkan Hayla’dan geldi.

İçişleri Bakanlığı tarafından FETÖ dahil çok sayıda soruşturma nedeniyle görevden alınan Kale eski Belediye Başkanı Hayla, “Düşmanlar çatlasın kardeş” yorumunu yaptı. Hayla’nın paylaşımını beğenen Kayhan, bu yorumu önce beğendi, ardından gülücük emojisi ile yanıt verdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından Mayıs ayında görevinden alınan Erkan Hayla, FETÖ başta olmak üzere bazı suçlamalar nedeniyle hakkında 5-6 ayrı konuda soruşturma yürütüldüğünü ve bu nedenle görevden alındığını Denizlihaber.com’a açıklamıştı.

İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Hayla daha önce de Belediye çalışanları arasında yaşanılan bir cinayet soruşturmasının bir anda şüphelileri arasına girmiş 2015’te gözaltına alınmış, gece yarısı serbest kalmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı