REKLAMI GEÇ

Aynes’te akıl almaz ihanet girişimi

Aynes’te akıl almaz ihanet girişimi

Denizlihaber.com, Aynes’in yeniden kayyuma devri konusunda akıl almaz bir ihanet girişiminin detayına ulaştı. Devralır almaz şirket hesabından Gürcistan’daki bir hesaba 100 bin lira göndermeye çalıştılar. Durumdan haberdar olan Cumhuriyet Başsavcılığı müdahale etti. İhanet transferi anında engellendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2018 Çarşamba, 13:50

Geçtiğimiz hafta mahkeme kararı ile kayyumdan FETÖ zanlısı sahiplerine devredilen Aynes’e, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan itiraz itirazı sonrası tekrar kayyum atandı.

Sıcak gelişme gündemde bomba etkisi yaratırken, Denizlihaber.com firmaya tekrar kayyum atanması ile ilgili Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı itirazın detaylarına ulaştı.

AKIL ALMAZ İHANET GİRİŞİMİ
Mahkeme kararı ile geçen hafta kayyumdan eski sahipleri tarafından devralınan firmadan, aynı gün Gürcistan’da bir hesaba 100 bin liralık para transferi yapılmak istendi. Girişimden anından haberdar olan adli makamlar transfer ile ilgili inceleme yaptı paranın firma ile hiçbir ticari bağı olmayan bir hesaba gönderilmeye çalışıldığı bilgisine ulaştı, ihanet girişimini engelledi.

KASAYI BOŞALTACAKLARDI
İddiaya göre firmanın kayyumdan devralındığı Cuma günü yapılmaya çalışılan bu para transferiyle; zaten batmak üzere olan şirketin kasasında kalan son paralar da belli ki terör örgütünün Gürcistan’daki bir yetkilisine gönderilmeye çalışıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığı transfer girişimine ilişkin belgeleri de dosyaya koyarak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ne derhal müdahale edilmesi için itirazda bulundu. Konu ivedi bir şekilde ele alındı, vakit geçirilmeden yine Aynes yönetimine el konuldu. Kayyum olarak da 3 kişilik bir heyet yönetime atandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı