REKLAMI GEÇ

Büyükşehir’de FETÖ operasyonu

Büyükşehir’de FETÖ operasyonu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kurum için yürüttükleri soruşturmalar kapsamında 10 personeli görevden uzaklaştırdıklarını açıkladı. Başkan Zolan, “İhanet çetesi FETÖ ile en ufak irtibatı olan hiç kimseyi kurumlarımızda barındırmayacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ağustos 2016 Çarşamba, 16:25

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kamu kurum ve kuruluşlarında devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde devam eden soruşturmalar kapsamında 10 personelin daha görevlerinden alındığı açıklandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 personeli görevden uzaklaştırdıklarını dile getirdi. Zolan, “İhanet çetesi FETÖ ile en ufak irtibatı olan hiç kimseyi kurumlarımızda barındırmayacağız” dedi.

VATANINA İHANET EDENLER LAYIĞINI BULACAK
Türkiye’nin geleceğine ve demokrasisine yapılan hain darbe kalkışmasını bir kez daha lanetlediğini vurgulayan Başkan Zolan, “Bu ülke bizim ve bizden başkası sahip çıkamaz. Milli irademize kast eden tüm hainlere karşı mücadelemiz her yerde sürecek. Vatanına ihanet eden bu alçak terör örgütü ile en ufak bağlantısı olanlar layığını bulacak” diye konuştu.

DAHA ÖNCE 15 KİŞİ AÇIĞA ALINMIŞTI
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında 15 çalışan açığa alınmıştı. Son rakamlar ile açığa alınanların sayısı 25’e yükseldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı