REKLAMI GEÇ

Darbe davasında 300’den fazla tanık

Darbe davasında 300’den fazla tanık

FETÖ’nün 15 Temmuz’daki darbe girişimiyle ilgili askerlerin yargılandığı davaya bugün yapılan celseyle devam edilirken, Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada 300’den fazla tanık bulunduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2016 Salı, 18:01

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz’daki hain girişimiyle ilgili olarak aralarında 11’inci Komando Tugayı’nın eski komutanı Kamil Özhan Özbakır’ın da aralarında bulunduğu 42’si tutuklu, 60 sanığı bulunan davaya bugünkü celseyle devam edildi.

11’inci Komando Tugayı’nın eski komutanı Özbakır’dan sonra bugün de Tugay Komutan Yardımcısı ve eski Söke Garnizon Komutanı Erol Akman ve Merkez Komutanı Ziver İnci savunma yaptı ve çapraz sorguda soruları yanıtladı.

ERBAŞ VE ERLER TANIK
Bu arada davanın ilk duruşmasıyla ilgili celseler 13 Şubat’a kadar devam edecek. 60 sanığın savunmalarının ardından davanın tanıklarının dinlenmesine geçilecek. 15 Temmuz gecesi “intikal ve komando yürüyüşü eğitimi” adı altında Çardak Havaalanı’na götürülen er ve erbaşların yanı sıra Çardak Hava Meydan Komutanlığı’nda görev yapan bazı askerler de bu davada tanık olarak dinlenecek. Tanık sayısının 300’den fazla olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı