REKLAMI GEÇ

2 KHK birden yayınlandı, yeni ihraç ve göreve iadeler var

2 KHK birden yayınlandı, yeni ihraç ve göreve iadeler var

Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında, 693 ve 694 sayılı iki yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK), Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. KHK’lardan 693 numaralı olan kamudan ihraçları içerirken, 694 numaralı olanında devletin işleyişi ile ilgili konular var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2017 Cuma, 09:59

693 sayılı KHK’ya göre 922 kişi kamudan ihraç edildi. Çoğunluğu üniversitelerden olan ihraçlar Denizli’yi de etkiledi. Denizli’de Türkiye-İş Kurum’ndan 3, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’ndan da 1 kişi kamudan ihraç edilenler arasında yer aldı.

Buna göre Türkiye İş Kurumu’ndan Veri hazırlama ve kontrol işletmeni Tuğba Gül, Şube Müdürü Vural Koç ve memur Aylin Erçel’in kamuyla ilişiği kesildi. Çal Orman İşletme Müdürlüğü’nda sayman olarak görev yapan Cihan Cindemir de kamudan ihraç edildi.

GÖREVE İADE EDİLENLER
Kamudan ihraç edilenlerin yanı sıra, daha önce yayınlanan kararnameler ile ihraç edilenlerin durumları değerlendirilen bazıları da görevlerine iade edildi.
Ülke genelinde kamudan ihraç edilen 57 kişinin görevlerine dönmelerine imkan tanıyan KHK’da Denizli’den de 3 isim yer alıyor.

Denizli D Tipi Ceza İnfaz Kurumu’ndan İnfaz Koruma Memuru olarak görev yaparken ihraç edilen Ömer Bahadır Sarıoğlu, Denizli Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İnfaz ve Koruma Memuru Tolgahan Karahan ve Acıpayam Adliyesi’nde zabıt katibi olarak çalışırken kamudan atılan Neriman Namdar KHK ile görevlerine iade edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı