REKLAMI GEÇ

Bylock yazışmaları NBA’i bile karıştırır

Bylock yazışmaları NBA’i bile karıştırır

Denizli’de FETÖ/PDY davalarını yürüten mahkemelere Bylock soruşturmasında önemli detaylar ulaştı. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ için sülalesini feda edeceğini açıklayan basketbolcu Enes Kanter ile ilgili örgütün, kriptolu programdan kampanya başlattığı tespit edildi. Denizli’de FETÖ/PDY’nin Pamukkale Üniversitesi yapılanması davasında yargılanan E.Ç.’nin Bylock yazışmalarında NBA ALLSTAR maçına Kanter’in seçilebilmesi için örgüt elemanlarına “Oy verin” talimatı yazdığı ortaya çıktı.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2017 Cuma, 09:37

Örgüt içinde kritik görevlerde bulunan şüpheli E.Ç.’nin ‘ByLock’ mesajlarında, Ocak 2016’da “ENES KANTER – NBA ALLSTAR 2016” adlı kampanya başlığında, 2016’da Toronto’da oynanan NBA ALLSTAR maçına Kanter’in seçilebilmesi için örgüt elemanlarına “Oy verin” talimatı yazıldığı belirlendi.

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın Pamukkale Üniversitesindeki örgütlenmesine yönelik dava, Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’nde kurulan 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam ediyor. Denizli’de devam eden FETÖ/PDY davalarıyla ilgili Bylock çözümleri gelmeye başladıkça duruşmalardaki bilgiler de ilginç konuma ulaştı. PAÜ davasında yargılanan E.Ç. isimli bir sanığın Bylock yazışmaları ABD’ye kadar uzandı, Enes Kanter’in Allstar kampanyasına vardı.

‘1 MİLYON OY LAZIM’
Kanter’in örgütle bağını ortaya koyan mesajlarda şu ifadelere yer verildi:
“Enes Kanter, 47 bin küsur oy alarak Batı konferansında ilk 15’e girmişti. Küçük başlayan kampanyamız sonuç vermiş ve Enes’i ilk 15’e sokmayı başarmışızdır. Ancak Enes’in 1 milyon civarı oy alması lazım ki, yeri garanti olsun. 1,5 milyar kişinin izleyeceği Allstar için son 10 gün. Herkes seferber olmazsa Enes’in seçilmesi mümkün değil.”

Mesajda, oyların FETÖ’cü Kanter’e gitmesini garantilemek için örgüt elemanlarını oy kullanma saatlerinde dikkatli olmaları için uyarıldığı da belirlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı