REKLAMI GEÇ

FETÖ/PDY’nin Tavas Çatı Davası’nda 3 tahliye kararı

FETÖ/PDY’nin Tavas Çatı Davası’nda 3 tahliye kararı

FETÖ/PDY’nin Tavas Çatı Davası’nda 3 tahliye kararı daha çıktı. 31 tutuklu sanıkla başlayan davada daha önceki tahliyelerle birlikte 19 tutuklu sanık kaldı.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 27 Mart 2017 Pazartesi, 19:13

 

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın 3. duruşması tamamlandı Duruşmanın bu günkü celsesinde mahkemenin daha önce istediği resmi Bylock yazışmaları incelendi. EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki duruşmanın öğleden sonraki celsesinde sanık ve avukatlarının talepleri dinlendi.

Taleplerin tamamlanmasından sonra duruşmaya 30 dakika ara verildi ve Mahkeme Heyeti ara kararı görüştü. Davanın ara kararında tutuklu sanıklardan Birgül Meşekoparan, Bayram Yılmaz ve Ali İhsan Coşkun’un yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla salıverilmesine karar verildi. Ayrıca diğer sanıkların adli kontrollerin kaldırılmasına yönelik talepleri reddedildi.

31 tutuklu sanıkla başlayan davanın ilk duruşmasında iki, 2. duruşmasında 6 kişi tahliye edilmişti. Bugünkü tahliyelerle birlikte davada tutuklu sayısı 19’a düştü. Bir sonraki duruşma tarihi ise 19.06.2017 olarak açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı