REKLAMI GEÇ

15 Temmuz lokması

15 Temmuz lokması

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, ‘15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü’ Etkinlikleri kapsamında lokma döktürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2017 Cumartesi, 13:00

Genel Sekreterlik Binası önünde dökülen lokmalar, hasta ve hasta yakınları, hastane çalışanları ile Genel Sekreterlik çalışanlarına ikram edildi. İkrama hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınları yoğun ilgi gösterdi.

Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Ticaret İl Müdür V. Süleyman Yener Pektaş, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Yusuf İzzet Ayhan , İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılınçarslan, Sağlık-Sen İl Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Birliğe bağlı hastane yöneticileri lokma dökülen yeri ziyaret etti.

‘15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü’ Etkinlikleri kapsamında lokma hayrı yaptıklarını dile getiren Genel sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, “Şehitlerimize dua okumak, birlik beraberliğimizi pekiştirmek için Genel Sekreterlik olarak bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. 15 Temmuz karanlık gecenin bertaraf edilmesinde büyük rol oynayan vatanımız için canını feda eden Şehit Astsubay Ömer Halisdemir başta olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, onları saygı ve minnetle anıyoruz. Bu güzel hayrımıza iştirak eden Vali Yardımcımız ve Kaymakamımız başta olmak üzere tüm misafirlerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı