REKLAMI GEÇ

FETÖ/PDY davasında polislerin tahliye sevinci

FETÖ/PDY davasında polislerin tahliye sevinci

FETÖ/PDY’nin Emniyet Teşkilatı içindeki yapılanmasına yönelik davanın ilk duruşmasında ara karar verildi. 14 tutuklu sanığın yargılandığı davada, aralarında bir şube müdürünün de bulunduğu 4 sanık tahliye edildi.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2017 Perşembe, 21:37

 

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın Emniyet teşkilatı içindeki yapılanmasına yönelik davanın ilk duruşmasında ara karar verildi. İki gündür devam eden duruşmada 14 Emniyet mensubu hakim karşısına çıktı.

Duruşma sonunda aralarında bir şube müdürünün de bulunduğu 4 sanık hakkında tahliye kararı verildi.
Denizli kongre ve Kültür Merkezi’ndeki 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasına sanıklar ve yakınları ile avukatları alındı. Sanıkların kimlik tespiti ile başlayan duruşmada sanıklar savunma yaptı, avukatları ise Mahkeme Heyeti’ne taleplerde bulundu.

Mahkeme Başkanı bu akşam ara kararı oluşturmak amacıyla duruşmaya bir süre ara verdi. Aranın ardından Mahkeme Başkanı ara kararı açıkladı. Ara karara göre aralarında Şube Müdürü rütbesinde olan Cemil Sarıkavak ile birlikte Asuman Büyükakçalı, Tevfik Birecik ve Hasan Güreş tahliye edildi. Davanın 2. duruşması 19 Ekim 2017 tarihinde görülecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı