REKLAMI GEÇ

FETÖ’nün Denizli imamını çalıştırmışlar

FETÖ’nün Denizli imamını çalıştırmışlar

FETÖ/PDY’nin Denizli imamı Mehmet Boz’un Çağlar Özel Eğitim Malzemeleri Şirketi’nde halkla ilişkiler görevlisi olarak çalıştırıldığı ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2017 Çarşamba, 13:10

FETÖ/PDY’nin Denizli ‘deki özel okulları ile ilgili açılan davaya devam edildi. Bugün yapılan celsede Çağlar Özel Eğitim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Karabacak ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Tıpırdamaz savunma yaptı.

“HİZMET”İ BÖYLE ANLATTI
Şirket yönetim kurulu başkanı Turgay Karabacak, bu şirkete ticari amaçla ortak olduğunu söyledi.

Evinde bulunan bir listeyle ilgili mahkeme başkanının “Hizmet arkadaşlarım diye bu listeyi neden yaptın?” sorusuna Karabacak, “Camiye giden arkadaşların isimleridir” yanıtını verdi.

Mahkeme başkanının “Hizmetin ne anlama geldiğini biliyorsunuz?” hatırlatması üzerine, “Camiye gittiğim arkadaşlar için yaptığım nitelemedir” ifadesini kullandı.

Karabacak, “Fetullah Gülen cemaat değil mi?” sorusu üzerine de cemaat üyesi olmadığını ve Fetullah Gülen’in cemaat olduğunu bilmediğini, şirkete bağlı eğitim kurumlarının bu cemaatle ilgisinin bulunmadığını söyledi.

DENİZLİ İMAMI SORUSU
Bu arada örgütün Denizli imamı Mehmet Boz’un şirkette çalıştırılması iddiaları yöneticilere soruldu. Boz’u tanıyıp tanımadığı sorusu üzerine şirket yönetim kurulu üyesi Mustafa Tıpırdamaz, “Şirketin halkla ilişkiler bölümünde çalıştığını biliyorum” açıklamasında bulundu.

Sabiha Süt Okulu’nun müdürü Süleyman Bilican ise, örgütün Denizli imamı Mehmet Boz’un eşinin kendi okulunda öğretmen olarak görev yaptığını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı