REKLAMI GEÇ

Denizli’de 50 üst düzey FETÖ/PYD yöneticisi gözaltında

Denizli’de 50 üst düzey FETÖ/PYD yöneticisi gözaltında

FETÖ/PDY’nin mahrem imam yapılanmasına yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinasyonunda 81 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Denizli’de 50 mahrem imam gözaltına alındı. Operasyonlar sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2017 Çarşamba, 10:37

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı sabahın erken saatlerinde düğmeye bastı. Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona 8 bin 500 polis katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şu ana kadar 72 ilde 1009 mahrem imamın kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Soylu, “Bu sabah 81 ilde yapılan bir operasyon gerçekleştirilmiştir. Halen devam etmektedir. Şu ana kadar 72 ilde bin 9 mahrem imam gözaltına alınmıştır. Bu, Türkiye Cumhuriyeti devleti açısından önemli bir adımdır” dedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, FETÖ yapılanmasına karşı büyük bir operasyon başlatıldığı belirtilerek, “Emniyet teşkilatı içindeki FETÖ üyelerinin sivil mahrem imamı olan 81 ilde bin kişi hakkında gözaltı kararı verilmiştir” denildi.

DENİZLİ’DE 50 MAHREM İMAM GÖZALTINDA
FETÖ/PDY içinde ‘Doktor’ olarak adlandırılan mahrem imamlara yönelik operasyonda Denizli’de 50 kişi gözaltına alındı. Emniyet, Mülki İdare, Askeriye’den sorumlu mahrem imamların sorgusu Emniyet Müdürlüğü’nde başladı.

Gözaltına alınanların çoğunun öğretmen olduğu öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı