REKLAMI GEÇ

Baba ve 2 oğlu FETÖ’den cezaevinde

Baba ve 2 oğlu FETÖ’den cezaevinde

FETÖ/PDY’nin Denizli’deki yapılanması kapsamında yürütülen soruşturmalarda o ailenin 3 ferdi tutuklandı. AK Parti Merkezefendi eski İlçe Başkanı Ahmet Kayhan ve kardeşi Hüdai Kayhan ile babaları Halil Kayhan, 3 ayrı dosyadan cezaevinde bulunuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2017 Pazar, 11:16

FETÖ/PDY’nin Denizli’deki yapılanmalarıyla ilgili olarak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından asker, polis, üniversite, işadamları, avukatlar, özel eğitim kurumları, sözde eyalet yapılanmaları, zabıt katipleri, bylock kullanan öğretmen ve polisler ile ilgili yürütülen soruşturmalarda Vali Ahmet Altıparmak’ın açıkladığına göre, ocak ayına kadar 1.604 kişi hakkında adli işlem yapıldı, bunlardan 730’u tutuklandı.

İLK O TUTUKLANDI
Tutuklananlar arasında AK Parti’nin Merkezefendi eski İlçe Başkanı Ahmet Kayhan da bulunuyor. Kayhan, işadamlarına yönelik 2. dalga operasyonda gözaltına alınmış, 19 Ağustos’ta tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

AVUKATLAR OPERASYONUNDA TUTUKLANDI
Ahmet Kayhan’ın kardeşi Hüdai Kayhan ise, FETÖ/PDY’nin hukukçular yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alındı. Polisteki sorgulamasının ardından, 6 Eylül’de çıkarıldığı mahkemede tutulandı.

EN SON BABALARI TUTUKLANDI
FETÖ/PDY’nin özel eğitim kurumlarıyla ilgili yapılanmasına yönelik soruşturmada da Ahmet Kayhan’ın babası Halil Kayhan, Özel Serhat Eğitim ve Araçları Lok. İşlet. San. Tic. A.Ş.’nin ortağı olduğu ve örgütünün şifreli haberleşme programı bylock kullandığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine konuldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı