REKLAMI GEÇ

Denizli’de FETÖ mağdurları için kurul oluşturuldu

Denizli’de FETÖ mağdurları için kurul oluşturuldu

Denizli’de FETÖ operasyonlarında haksızlığa uğradığını iddia ederlerin araştırılması için valilik bünyesinde kurul oluşturuldu. Vali Ahmet Altıparmak, bugünden itibaren dilekçelerin alınmasına başlandığını, mağduriyet varsa bunun giderileceğini söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2016 Salı, 12:04

FETÖ operasyonlarında haksızlığa uğradığını iddia edenleri araştırılması için Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata başkanlığında kurul oluşturuldu. Denizli’de en çok personele sahip ve FETÖ operasyonlarında en çok görevden alınmaların yaşandığı kamu kurum ve kuruluş müdürlerinden oluşan kurul, bugünden itibaren dilekçeleri kabul etmeye başladı.

Kurula ilk günden FETÖ operasyonlarında mağdur olduklarını inanan esnaf, kamu görevlisi ve asker çok sayıda başvurunun yapıldığını belirten Vali Ahmet Altıparmak, “Denizli olarak FETÖ operasyonlarının üzerinde hassasiyetle durduk ve yürütüyoruz. Gerçekten mağdur olduğuna inanan vatandaşlar kurula başvurabilir. Konunun üzerinde hassasiyetle duracağız. Titizlikle araştırılıp, varsa bir mağduriyet en kısa zamanda giderilecektir” dedi.

Belediye ve üniversite için gelen dilekçelerin kurumlarına gönderildiğini de belirten Vali Altıparmak, “Biliyorsunuz, üniversite ve belediyeler kendi bünyelerinde kurul oluşturdu. Bu kurumlarla ilgili bize gelen dilekçeleri, eğer bizde bilgi varsa onu da ekleyip ilgili kurumlarına gönderiyoruz” diye konuştu.

Vali Altıparmak, başvuru dileklerinin titizlikle incelendiğinin altını çizerek, “Eğer FETÖ ile bağlantısı olan varsa hiç başvurmasın, kurulu gereksiz yere meşgul etmesin” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı