REKLAMI GEÇ

Erdoğan: “Aldığımız dersler bize ışık olacak”

Erdoğan: “Aldığımız dersler bize ışık olacak”

DTO Başkanı Uğur Erdoğan, 15 Temmuz’da ihanet ile zaferin bir arada bulunduğunu; o gün yaşananların düşmana ders, dosta ibret olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2018 Pazar, 09:05

Denizli Ticaret Odası (DTO)Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. “15 Temmuz öyle bir gün ki; içinde hem ihanet, hem de zafer var. Düşmana ders; dosta ibret var. “Ben öleyim; ülkem yaşasın!” diyen şehitleri sayesinde yeniden dirilen bir ulusun hikayesi var! 15 Temmuz destanını yazan demokrasi şehitleri ile gazilerimizi, minnetle anıyoruz. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Türk Milleti’nin, 15 Temmuz 2016’daki girişimin vahametinden, birlik ve beraberliği ile özgürlüğünden ödün vermeyerek, eşsiz bir destanla çıktığını vurgulayan Başkan Erdoğan, “15 Temmuz’un, Türkiye için bir milat olduğuna inanıyoruz. Çünkü bu alçak saldırı, darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi. 15 Temmuz, İstiklal Harbi’nden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikeydi. Milletimiz demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden saldırı karşısında dik durdu; canı pahasına milli değerlerini savundu” dedi.

Öte yandan, halkın kararlı duruşuyla, 15 Temmuz ve sonrasında büyük bir oyunu bozduğunu belirten Erdoğan, yetkililere de çağrıda bulunduğu açıklamasını şu cümlelerle sürdürdü: “Darbe girişimine karşı verdiğimiz bu mücadelede, 250 vatandaşımız şehitlik mertebesine ulaştı. 2301 vatandaşımız gazi oldu. Şehitlerimize, Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimizi ise, şükranla anıyoruz” diye konuştu.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİNDEN UMUTLUYUZ!”
Son olarak, Türkiye’nin 15 Temmuz sonrası kısa sürede toparlanma sürecini tamamladığına dikkat çeken Erdoğan, “Şimdi yeni bir atılım süreci başlatmamız gerekiyor. Ayağımızdaki prangayı çözdük; şimdi artık koşma zamanı. Büyümede, istihdamda ve ihracatta, yeni rekorlar kırmalıyız. Vatandaşlarımızın refah seviyesini daha da artırmalı, demokratik kazanımlarımızı güçlendirerek daha ileriye taşımalıyız. Ülkemizin geleceğini inşa ederken yaşadıklarımızdan aldığımız dersler bize ışık olacak. Biz bu ülkenin geleceğinden umutluyuz. Gücümüz milli irade, hedefimiz büyük Türkiye!” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı