REKLAMI GEÇ

FETÖ operasyonunda kapatılan okul boşaltılıyor

FETÖ operasyonunda kapatılan okul boşaltılıyor

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında el konulan okullar arasında yer alan Özel Bilgi Kuşağı Temel Lisesi boşaltılıyor. Ekipler, sabah erken saatlerden itibaren okuldaki eşyaları taşımaya başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2016 Salı, 10:30

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın 15 Temmuz’da gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından başlatılan operasyonlar kapsamında bu yapılanmanın sahibi olduğu bir çok okul kapatılmıştı.

FETÖ/PDY bağlantısı iddiasıyla kapatılan okullar arasında yer alan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Özel Bilgi Kuşağı Temel Lisesi’nde sabah saatlerinden itibaren hummalı bir çalışma başlatıldı.

Kapatılan okula resmi kurumlar tarafından gönderilen taşıma şirketi çalışanları, sabah erken saatlerden itibaren okulu boşaltmaya başladı. El konulan malzemelerin bir depoya kaldırılacağı öğrenildi.

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında fiziki yeterlilik bakımından uygun bulunanlar devlet okullarına dönüştürülmüş, tamamı imam hatip ortaokulu ve lisesi olarak hizmet vermeye başlamıştı.

Fiziki yeterliliği bulunmayan ve devlet okulu olarak kullanılmayanlar da boşaltılarak, malzemeler depolara kaldırılıyor. El konulan malzemeleri daha sonra ihtiyaç doğrultusunda eğitim kurumlarına dağıtılacak.

denizli-feto-bilgi-kusagi-temel-lisesi-bosaltiliyor-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı