REKLAMI GEÇ

FETÖ sanıkları hesap veriyor

FETÖ sanıkları hesap veriyor

Denizli’de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik gerçekleştirilen soruşturmalar kapsamında mayıs ayı içinde 5 ayrı dava görülecek. Davalar arasında FETÖ’nün finans kaynağı işadamları, PAÜ ve emniyet yapılanması davaları da var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2018 Salı, 18:48

FETÖ/PDY’nin Denizli’deki yapılanmasına ilişkin yargılamalar sürüyor. 15 Temmuz Darbe Girişimi sonrası yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan bir çok yapılanmaya ilişkin davadan 5’inde mayıs ayı içinde yargılama devam edecek.

İLK MAHKEME EMNİYET YAPILANMASI
FETÖ/PDY’ye yönelik yargılamaların ilki 2 Mayıs’ta Emniyet yapılanmasına yönelik olacak. 44 sanıklı dava Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek ve 2 Mayıs’ta başlayacak.

FETÖ PAÜ YAPILANMASI DAVASI
2 Mayıs’da FETÖ PAÜ yapılanmasına ilişkin dava da görülecek. 115 sanıklı davaya Denizli 5. Ağır Ceza Mahkemesi bakacak ve yargılama saat 14.00’de başlayacak.

AVUKAT YAPILANMASI DAVASI 8 MAYIS’TA
FETÖ/PDY’nin Denizli’deki avukat yapılanmasına yönelik dava ise 8 Mayıs’ta görülecek. 10 sanık, Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde mahkeme heyetinin karşısına çıkacak, yargılama devam edecek.

146 SANIKLI DENİZLİ YAPILANMASI DAVASI
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na yönelik Denizli’de görülen ve en fazla sanığı bulunan davalardan biri de 10 Mayıs’da görülecek. FETÖ’nün Denizli yapılanması davasında 146 sanığın yargılandığı dava Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde sbaat 10.00’da başlayacak.

FETÖ FİNANS KAYNAĞI DAVASI
FETÖ/PDY’ye finans kaynağı sağladıkları iddiasıyla yargılanan 68 sanık da Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi heyetine hesap vermeye devam edecek. 21 Mayıs’da görülecek dava saat 10.00’da başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı