REKLAMI GEÇ

Tutuklu sanık: FETÖ’cü subayların mağduruyum

Tutuklu sanık: FETÖ’cü subayların mağduruyum

FETÖ’nün darbe girişimiyle ilgili davanın sanıklarından Tarık Ekmen, hain örgütle bir bağının bulunmadığını, komuta zincirine sızan FETÖ’cü subayların mağduru olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2017 Perşembe, 17:22

Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişimiyle ilgili Denizli’deki asker bağlantılarına yönelik açılan davanın duruşmasına bugün yapılan celseyle devam edildi.

Savunma yapan sözleşmeli teğmen Tarık Ekmen, Çardak’a ulaştıklarında bacanağını arayıp gelişmelerle ilgili bilgi aldığını, bu arada bölük komutanı Birant Yönel’in kendilerine Söke Garnizon Komutanı Erol Akman’ın “Sıkıyönetim ilan edildi. Gelecek uçaklar ile Ankara’ya götürüleceğimizi söyledi” dediğini aktardığını ifade etti.

KAYMAKAM İLE YARBAYIN IŞIK TARTIŞMASI
Tugay Kurmay Başkanı Yarbay Fahrettin Demir’in 2 kol alarak pisti aydınlatmak için gittiğini kaydeden Eken, “Bir süre sonra Teğmen Muhammet Ekinci’yi telefonla arayıp ne yaptıklarını sordum. ‘Fahrettin Demir bize ışıkları açtırmaya çalışıyor’ cevabını verdi. Fahrettin Demir ile kaymakam olduğunu düşündüğü sivil kişiyle tartıştığını ve aralarında itme kalkma yaşandığı bildirdi” dedi.

“YARGILANMAKTAN UTANÇ DUYUYORUM”
Atatürkçü ve milliyetçi olduğunu kaydeden Eken, “Emir komuta zincirine sızmış FETÖ’cü subayların mağduruyum. Hain FETÖ ile benim ve ailemin bağı yoktur. Bu suçlarla yargılanmaktan utanç duyuyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı