REKLAMI GEÇ

FETÖ’nün Batum İmamı Denizli’de hücre evinde yakalandı

FETÖ’nün Batum İmamı Denizli’de hücre evinde yakalandı

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlar sürüyor. Polis, tespit edilen hücre evine baskın düzenledi, FETÖ’nün Batum İmamı olduğu öğrenilen bir zanlıyı yakaladı. Hücre evinde yapılan aramada 40 bin dolar ile 5 bin TL ele geçirildi. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2020 Cuma, 16:50

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlarını sürdürüyor. FETÖ üyesi olmakla suçlanan ve bir süredir firarı olarak aranan zanlının saklandığı hücre evini belirleyen ekipler şok bir baskın düzenledi.

Zanlı saklandığı hücre evinde gözaltına alındı. Evde yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital materyal ile evin farklı bölgelerine gizlenmiş halde 40 bin dolar ve 5 bin lira ele geçirildi.

BATUM İMAMI, GÜRCİSTAN SER REHBERİ
Gözaltına alınan zanlının Gürcistan’da örgütün kapatılan okulu Demirel Koleji’nde öğretmenlik ve idarecilik yaptığı belirlendi. Zanlının 2001 yılından itibaren örgütün Batum İmamı ve Gürcistan’ın genel ser rehberi olduğu öğrenildi.

TUTUKLANDI
Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı