REKLAMI GEÇ

FETÖ’nün Denizli imamı Süleyman Deşdemir’in oğlu hakim karşısında

FETÖ’nün Denizli imamı Süleyman Deşdemir’in oğlu hakim karşısında

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın Denizli İmamı olarak aranan firari Süleyman Deşdemir’in oğlu Selman Deşdemir, hakim karşısına çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2017 Pazartesi, 14:17

Hakkında terör örgütü üyeliğinden dava açılan ve Denizli 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Selman Deşdemir hakkında Bylock kullanmaktan mahrem imamlığa kadar birçok suçlama bulunuyor.

Mersin ve Kayseri’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında 8 ay kadar önce yakalanarak tutuklanan “Dr. Süleyman” lakabıyla FETÖ’nün Denizli imamı olarak aranan Süleyman Deşdemir’in oğlu Selman Deşdemir hakkında Denizli 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Tek sanıklı davanın ilk duruşması da bugün yapıldı.

Terör örgütünün kriptolu haberleşme programı Bylock’u kullandığı, örgütün mahrem imamı olduğu ve askeri okullara örgüt yanlısı öğrenciler kazandırdığı gerekçesiyle hakkında dava açılan Deşdemir, Mersin’de Çağ Üniversitesi’nde hukuk fakültesi öğrencisi olduğunu, 15 Temmuz darbe girişiminde Güney Afrika’da bulunduğunu söyledi.

Suçlamaları reddeden Deşdemir, mahrem imam olmadığını, Bylock kullanmadığını söyleyerek, “Babam yurt dışında. Örgütle bir bağım olsaydı ben de orada kalır gelmezdim” şeklinde ifade verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı