REKLAMI GEÇ

FETÖ’nün örgüt evlerine baskın üstüne baskın

FETÖ’nün örgüt evlerine baskın üstüne baskın

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Son bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlarda 7 zanlı gözaltına alındı, 5’i tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2021 Pazartesi, 17:19

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 15-21 Şubat tarihleri arasında birbiri ardına FETÖ operasyonlarına imza attı.

ASTSUBAY VE ESKİ KOMİSER YAKALANDI
Yapılan soruşturma kapsamında FETÖ/PDY’nin mahrem yapılanması içinde faaliyet yürüttüğü, ankesörlü hatlardan ardışık olarak arandıkları belirlenen bir muvazzaf asker ile meslekten ihraç edilen komiser üzerinde yoğunlaştı.

Soruşturmanın tamamlanmasının ardından operasyon için düğmeye basan polis, iki zanlıyı da gözaltına aldı. İşlemleri tamamlanan zanlılar adli makamlara sevk edildi.

TSK MAHREM YAPILANMASINDA ÖĞRENCİ SORUMLUSU
Polis, gerçekleştirdiği bir başka operasyonda da Denizli 3, Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakkında yakalama kararı bulunan bir FETÖ zanlısını gözaltına aldı.

Zanlının Denizli öğrenci yapılanmasında büyük bölge talebe sorumlusu ve TSK askeri mahrem yapılanmasında askeri öğrencilerden sorumlu olduğu belirlendi. Bylock kullandığı da tespit edilen zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KESİNLEŞMİŞ CEZALARI VARDI
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hafta içinde gerçekleştirdiği operasyonlarda kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan FETÖ zanlıları üzerinde de yoğunlaştı.

Bu kapsamda, İzmir Ağır Ceza Mahkemesi’nce 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve Bylock kullanıcısı olduğu da belirlenen meslekten ihraç edilmiş öğretmenin Denizli’de olduğu belirlendi. Denizli polisi tarafından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Polis ayrıca Isparta’da aranan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş cezası bulunan zanlı ile Ankara ve Nazilli Cumhuriyet Savcılıklarınca aranan 2 zanlıyı Denizli’de yakaladı.

3 zanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı