REKLAMI GEÇ

Gazilerden 15 Temmuz mesajı

Gazilerden 15 Temmuz mesajı

Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin 2. yıldönümü nedeni ile mesaj yayınladı. Helvacılar, “15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararının belirlediği bir gün olarak tarihe altın harflerle geçmiştir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2018 Pazar, 09:15

15 Temmuz Darbe Girişimi’nin 2. yıldönümü nedeni ile mesaj yayınlayan Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, “15 Temmuz, Topyekûn, dil, din, ırk ve cinsiyet ayrımı olmadan tek bayrak altında toplanan insanların bir işgale karşı sonuna kadar direnişini temsil eden bir gündür” diye konuştu.

Helvacılar, 15 Temmuz’un milli birlik ve beraberliğin can ve mal pahasına birlikte olmanın, yardımlaşmanın ve dayanışmanın savaş şartlarında bütün dünyaya gösterildiği bir tarih olduğunu dile getirerek, “Çıplak elle ağır silahlara karşı verilen mücadelenin, korkusuz ve amansız örneklerini barındıran Türkiye Tarihi’nin en büyük dönemeçlerinden biri olarak milletin mükemmel ve muhteşem bir direnişle muazzam bir güçle vatanını ve devletini koruduğu bir gündür. 15 Temmuz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin azim ve kararının belirlediği bir gün olarak tarihe altın harflerle geçmiştir” dedi.

“Biz öldük, biz ezildik, biz yaralandık ama çocuklarımız ve vatanımız sağlamdır” diyen Helvacılar, “Bugünlere ulaşmamızı sağlayan, başta büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşları olmak üzere, bağımsızlığımız ve vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz” diyerek mesajını sonlandırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı