REKLAMI GEÇ

Gülen’in özel hemşiresi Denizli’de gözaltına alındı

Gülen’in özel hemşiresi Denizli’de gözaltına alındı

Bir gizli tanığın ifadesi sonucu Denizli’de gözaltına alınan Ayşegül D’nin Gülen’in özel hemşiresi olduğu ortaya çıktı. Zanlının eşinin de 1 ay önce FETÖ’den tutuklandığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2017 Pazartesi, 15:25

Sabah’ın haberine göre İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı örgütün Gürcistan ve entelektüel yapılanmasına yönelik çalışma başlattı. Yürütülen soruşturma kapsamında 41 kişi hakkında yakalama kararı verildi. İzmir Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İzmir merkezli 14 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 18 şüpheliyi gözaltına aldı.

SORUMLU İMAM!
Bir gizli tanık ifadesi doğrultusunda başlatılan soruşturma kapsamında Denizli’de gözaltına alınan Ayşegül D.’nin FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen’in özel hemşiresi olduğu, Gülen İzmir’de iken sağlık hizmetlerini ve tedavisini gerçekleştirdiği öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri devam eden Ayşegül D.’nin FETÖ’nün Pensilvanya’daki tepe yönetimi ile irtibatı olduğu belirtildi. Kapatılan Basmane Şifa Hastanesi’nde hemşire olarak görev yapan Ayşegül D.’nin hemşirelerden sorumlu imam da olduğu öne sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı