REKLAMI GEÇ

İlçelerde FETÖ operasyonu

İlçelerde FETÖ operasyonu

FETÖ/PDY kapsamında başlatılan kamu kurum ve kuruluşlardaki operasyonlar ilçelerde de devam ediyor. Tavas ve Güney İlçe Emniyet Amirleri açığa alındı, Tavas’ta 3 polis, 41 öğretmen ve 2 imam, Kale’de 40’ın üzerinde öğretmen, Sarayköy’de biri komiser iki polis ile iki emniyette sivil memur, 8’de öğretmen açığa alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2016 Cuma, 10:56

FETÖ yanlısı ordu mensuplarının 15 Temmuz akşamı gerçekleştirdiği darbe girişimin ardından kamu kurum ve kuruluşlarında açığa almalar devam ediyor. Operasyonlar ilçelere de sıçradı.

TAVAS’TA OPERASYONLAR
Tavas’ta operasyonlar kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Çetin ile 3 polis, 42 öğretmen ve 2 imam açığa alındı.

KALE’DE OPERASYON ESNAFA SIÇRADI
Kale’de devam eden operasyonlar kapsamında Komiser Yardımcısı Raşit Ateş açığa alındı. 40’ın üzerinde öğretmenin de açığa alındığı operasyonlar Kale’de esnafa da sıçradı. 5 esnafın gözaltına alındığı öne sürüldü.

SARAYKÖY’DE SON DURUM
Operasyonlar kapsamında Sarayköy’de ise 1 komiser ve 1 polis olmak üzere 2 ilçe emniyet müdürlüğü personeli ile 8 öğretmenin açığa alındığı belirtildi.

GÜNEY EMNİYET AMİRİ GÖZALTINDA
Güney İlçe Emniyet Amiri Bahri Söylemek ise, FETÖ terör örgütü mensubu iddiasıyla gözaltına alındı. Güney Belediyesinin resmi web sitesinden yapılan açıklamada 1 yıl önce ilçede göreve başlayan Güney İlçe Emniyet Amiri Bahri Söylemez’in gece saat 03.00 sularında FETÖ terör örgütü mensubu şüphelisi olarak gözaltına alındığı duyuruldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı