REKLAMI GEÇ

Aynes sahibine devrediliyor

Aynes sahibine devrediliyor

FETÖ/PDY soruşturma kapsamında el konan ve kayyum atanan Aynes hakkında mahkemeden karar. Sahibinin başvurusunu değerlendiren mahkeme kayyum kararını kaldırdı. Aynes’in sahiplerine devri için işlemler başlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2018 Salı, 16:14

DENİZLİ (AA)
FETÖ’ye üye olmak suçundan haklarında dava açılan ve yargılamaları Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesinde devam eden 21 sanık arasında bulunan Aynes şirketinin eski yöneticisi N.S, Aynes ile Okyanus AŞ üzerindeki kayyum kararının kaldırılması için mahkemeye başvurdu.

Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesi, Aynes Gıda AŞ üzerindeki kayyum kararının kaldırılması talebini kabul etti, diğer şirketle ilgili başvuruyu reddetti.

Kayyum kararının Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) ulaşmasının ardından kurumun işlemlere başladığı, şirketin önümüzdeki günlerde önceki sahiplerine devredileceği öğrenildi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ soruşturması kapsamında aralarında eski Aynes firmasının yöneticilerinin de bulunduğu 21 sanık hakkında “FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

Soruşturma kapsamında Aynes ve Okyanus adlı şirketlere kayyum atanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı