REKLAMI GEÇ

Pekdemir’in 3. oğlu da FETÖ’den gözaltına alındı

Pekdemir’in 3. oğlu da FETÖ’den gözaltına alındı

FETÖ/PDY’nin iş dünyasıyla ilgili yapılanmasına yönelik devam eden soruşturmalar kapsamında, ünlü marketler zincirinin sahibi Pekdemir Ailesi’nden bir isim daha gözaltına alındı. Daha önce 2 oğlu tutuklanan Cemal Pekdemir’in bu kez 3. oğlunun Aynes operasyonu kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2016 Cumartesi, 12:05

FETÖ/PDY’nin iş dünyasına yönelik yapılanması kapsamında, 8 Aralık’ta Acıpayam’da bulunan süt ve süt ürünleri şirketi Aynes’e düzenlenen operasyonda elde edilen bilgiler ışığında yeni gözaltılar oldu. Gözaltına alınan şüpheli sayısı 20 dolayında olurken, Pekdemir marketler zincirinin sahiplerinden Cemal Pekdemir’in bir oğlunun ismi daha FETÖ/PDY yapılanmasına karıştı.

Aynes operasyonu kapsamında elde edilen bilgi ve belgeler doğrultusunda Hasan Hüseyin Pekdemir’in gözaltına alındığı bildirildi. Gözaltı işleminin 3 gün önce gerçekleştiği öğrenildi.

2 OĞLU TUTUKLANMIŞTI
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında işadamlarına yönelik düzenlenen operasyonlarda daha önce Cemal Pekdemir’in oğulları Adnan ve Faruk Pekdemir gözaltına alınmış, çıkarıldıkları mahkemede bu 2 isim tutuklanmıştı.

Pekdemir Ailesi’nden gözaltına alınan bir başka isim Can Pekdemir olmuştu. Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Halil Pekdemir’in oğlu Can Pekdemir, etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak adli kontrol uygulamasıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı