REKLAMI GEÇ

Tavas’ta 15 Temmuz Sergisi

Tavas’ta 15 Temmuz Sergisi

Tavas Kaymakamlığı ve Tavas Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2017 Cumartesi, 10:56

15 Temmuz hain darbe girişimine karşı direniş fotoğraflarının sergilendiği sergiye, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Jandarma Yüzbaşı Veysel Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Ebru Keser, Meclis Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen sergide konuşan Belediye Başkanı Akyol, “15 Temmuz 2016’da demokrasimize sahip çıkan aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz ve milletimizin o gün göstermiş olduğu kahramanlığın anısına kaymakamlığımızla birlikte hazırladığımız fotoğraf sergimizin açılışını yaptık. Tavas ve Denizli olarak, ülkemizin birliğine, bütünlüğüne, bayrağımıza ve ezanımıza yapılan hain darbe girişiminin karşısında her zaman olduğu gibi bu gün de çetin duruşumuzu yineliyoruz. Hain darbe girişiminin yıldönümünde şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Cenab-ı Allah bu millete bir daha böyle kara günler yaşatmasın” dedi.
Başkan Akyol, tüm vatandaşları 14-15 Temmuz gecesi Belediye Meydanında düzenlenecek olan etkinliklere ve nöbete davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı