REKLAMI GEÇ

Tin: “Ne yaparlarsa yapsınlar, başaramayacaklar”

Tin: “Ne yaparlarsa yapsınlar, başaramayacaklar”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz’un Türk milletinin yeniden dirilişi, milli iradenin çelikleşmiş hali olduğunu belirterek, “15 Temmuz Türkiye düşmanlarının planlarının suya düştüğü, yerle bir olduğu tarihtir. Bir halkın tıpkı ataları gibi hayasız akınlara karşı gövdelerini siper ederek yazdıkları tarihi bir destandır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2018 Pazar, 08:15

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 15 Temmuz darbe girişiminin 2. yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı. Türkiye düşmanlarının, yıllarca besleyip büyüttükleri hain güruhunu kullanarak, milli iradenin göreve getirdiği yönetimi düşürmeyi, kukla bir yönetim oluşturmayı amaçladığını belirterek, “Acımasızca Müslüman kanı döktüler. Ama unuttukları bir şey vardı. O da bu milletin, Çanakkale’yi kan deryasına çevirme pahasına düşmana geçit vermeyen atalarının nesli olduğu gerçeğiydi. İhanetle başlayan süreç, milletimizin destan yazdığı bir zaferle sonuçlandı. Bir halkın tıpkı ataları gibi hayasız akınlara karşı gövdelerini siper ederek yazdıkları tarihi bir destandır” dedi.

“İHANETİ İLİKLERİME KADAR HİSSETTİM”
15 Temmuz’da ihaneti iliklerine kadar hissettiğini ve Denizli’de millet direnişine öncülük ettiğini belirten Milletvekili Şahin Tin, “İhanet girişimini haber alır almaz, soluğu partimizde aldık. Toplandık ve kol kola girip kenetlenerek, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na yürüdük. Halkımız da bize katıldı. Kartopu misali kısa sürede büyüdük ve meydanları doldurduk. Ankara’daki hainlere destek vermek için Çardak Havaalanı’na giden komandoların önlenmesi için gösterilen olağanüstü çabanın koordinasyonunda yer aldık. O yaklaşık 550 askerin darbeye destek vermeye gidişini engelleyerek, büyük ölçüde darbe girişiminin seyrini değiştirdik. Denizli halkının yazdığı kahramanlık destanının bir parçası olmanın onurunu hayatım boyunca taşıyacağım” dedi.

“BAŞARAMAYACAKLAR”
“Ne ihanetleri ne de ülkemize yönelik saldırıları bitecek” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Ne yaparlarsa yapsınlar, nereden saldırırlarsa saldırsınlar başaramayacaklar. Milletimizin huzurunu, birliğini ve kardeşliğini asla bozamayacak, devletimizi asla yıkamayacaklar. Biz buna asla izin vermeyeceğiz. Ancak bitti mi hayır, elbette bitmedi. 15 Temmuz’un ardından seçimler arefesinde ekonomimiz üzerinde spekülatif oyunlar oynadılar. Bu oyunlar halen devam ediyor. 15 Temmuz, bir ibret vesikasıdır. Düşmanın hiç vazgeçmediğinin ve vazgeçmeyeceğinin bir göstergesidir. Bunun içindir ki; 15 Temmuz unutulmamalı, unutturulmamalıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı