REKLAMI GEÇ

1200 kişinin bir haftalık erzağı iş insanı Gökşin’den

1200 kişinin bir haftalık erzağı iş insanı Gökşin’den

Fabrikasında çalışan 650 kişiyi önlemler çerçevesinde izne gönderen Denizlili tekstilci Ahmet Gökşin, 1200 ihtiyaç sahibine ulaştırılması için PASVAK’a gıda yardımı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2020 Çarşamba, 17:11

Geçtiğimiz günlerde fabrikasında çalışan işçileri izne çıkararak aldığı koronavirüs önlemi ile dikkat çeken Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin, Pamukkale Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın (PASVAK) yaptığı erzak yardımına destek oldu.

‘Bu süreçte vakfın ihtiyacı artacaktır’ diye düşünerek çağrı beklemeden kapıyı çalan Gökşin, Vakıf Başkanı Bülent Topuz ile görüşerek, 1200 kişinin bir haftalık gıda yardımını karşılamak istediğini söyledi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK NİTELİKTE
Vakıf Başkanı Prof.Dr. Bülent Topuz, “Daha önce PASVAK’ın yeni hizmet binasına da bağışta bulunan hayırsever Gökşin’in bu defaki bağışı hem bir kriz yönetimine doğrudan katkıda bulunması, hem de bu katkıyı kendisinin düşünerek hareket etmesi bakımından anlamlı. Denizli insanındaki bu duyarlılık Türkiye’ye örnek nitelikte” dedi.

PASVAK SICAK YEMEK SERVİSİNİ DURDURDU
PASVAK, geçtiğimiz günlerde, bulaşma riskini azaltmak için günlük sıcak yemek teslimi yerine iki haftalık periyotlar ile gıda yardımında bulunmaya karar vermişti. Hayırsever iş adamı Ahmet Gökşin 1200 ihtiyaç sahibinin bir haftalık iaşe ihtiyacını karşılayacak önemli miktarda bir bağışta bulundu.

Yorumlar

Ali baytaroğlu   -  Bağlantı 28 Mart 2020, 22:30

İşten çıkarıldım. Yeni çocuğum oldu eşim zaten çalışmıyor. İş bulamıyorum hem bir işe hem de yardıma ihtiyacım var

Ayşegül yuladır   -  Bağlantı 25 Mart 2020, 23:07

Merhabalar benim esimin sigortalı bir işi yok. Boya badana işlerine gidiyor. Coranavirus olayı çıktı işte bulup gidemiyor. Erzak yardımı yapabilirmisin rica etsem

Arzum karacoban   -  Bağlantı 25 Mart 2020, 20:07

Yardım bende isterim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı