REKLAMI GEÇ

Albayrak’taki çıplak gencin gerçek hayatı, görünenden çok farklı çıktı

Albayrak’taki çıplak gencin gerçek hayatı, görünenden çok farklı çıktı

Albayrak Meydanı’nda çıplak vaziyette koşan ve polis tarafından gözaltına alınan gencin, pandemi nedeniyle 3 aydır ilacını alamadığı için atak geçirdiği ortaya çıktı. Gencin yakınları, “Atak geçirince kendini bilgisayar oyununda zannetmiş, komutandan aldığını düşündüğü emirle çıplak sokağa çıkmış” dedi. Talihsiz gencin normal yaşamında ise başarılı bir üniversite öğrencisi olduğu öğrenildi.

Sema Kayılı / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2020 Çarşamba, 09:05

Türkiye 3 gündür Albayrak Meydanı’nda çıplak koşan genci konuşuyor. Albayrak Meydanı’nda çıplak bir şekilde koşarken çevrede bulunanlar tarafından görüntülenen genç ile ilgili birçok yorum yapıldı.

Ancak, çıplak koşusu ile bir anda Türkiye’ye gündem olan gencin çok farklı bir hikayesinin olduğu ortaya çıktı.

Denizlihaber.com, çıplak koşan gencin yakınlarına ulaştı, olayın iç yüzünü ve tüm ayrıntılarını dinledi.

RAHATSIZLIĞI VE İLACINI KULLANAMADI
İsmini açıklamak istemediğimiz gencin yaklaşık 3 yıldır psikolojik rahatsızlığı bulunuyor. Raporlu ilacını kullandığı sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayan, normal yaşantısına devam eden genç, 3 ay önce yaptırması gereken iğneyi pandemi dolayısıyla yaptıramayınca, 12 Ekim günü atak geçirdi.

Atağı bastırmakta kullandığı iğnesini yaptıramayan genç, bir anda oynadığı bilgisayar oyunundan sıyrılıp, gerçek yaşamla bağlantı kurdu. Bilgisayar oyunundaki komutanından gelen “Çıplak koş” komutunu üzerine evinden çıplak vaziyette çıkan genç, akan trafiğin arasında koşmaya başladı. Gencin polis tarafından alınmasının ardından söylediği ilk sözler ise, “Ben er Ahmet komutanım bana soyunarak koşmamı emretti, savaş var insanları kurtarmam gerek” oldu.

BAŞARILI BİR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ, DERECELERİ VAR
Görünen tablonun aksine, çıplak koşan genç oldukça başarılı bir üniversite öğrencisi. Özellikle yabancı dil alanında üstün başarılar gösteren, katıldığı birçok yarışmada dereceler elde eden genç, çevresi tarafından da başarılı, naif ve içine kapalı olarak tanımlanıyor.

HASTANEDE TEDAVİ ALTINDA TUTULACAK
Bir süre hastanede tedavi altında tutulacak olan gencin yakınları, yaşananlara çok üzüldüklerini belirterek, “İlaçlarını düzenli kullandığı sürece rahatsızlığı hiç belirti göstermiyor, eğitimine devam ediyor. Çok naif, saygılı bir genç. Ayrıca oldukça da çekingendir. Hastalığın etkisinde olmasa, bırakın böyle bir şey yapmayı, kimseye karşı sesini bile yükseltmez” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar

ahmet   -  Bağlantı 15 Ekim 2020, 10:40

Bilal Bilde öyle al. bil al. bil al sakin ol yukardaki hasta tedavi gördüğünü söylüyor haberde o hasta çıplak koşmuş sen sağlamsın Bacaklarına sıkıyorsun bence sende hastaneye bi gözük

Bakış Açısı   -  Bağlantı 14 Ekim 2020, 22:16

Toplumu kesinlikle ilgilendirmeyen bir olay HABER olamaz. Hele ki rahatsızlığı olan bireyin olayını HABER YAPAMAZSIN. Hiç mi ekibinizde etik hukuk gazetecilik bilgisi olan.

emirhan bobur   -  Bağlantı 14 Ekim 2020, 20:46

allah rahmet eylesin

Muhammet   -  Bağlantı 14 Ekim 2020, 17:33

şu yorum yapan diğer Bilal denen şahıs gerçekten vicdansızın teki.Haberi okumadın galiba ” 3 ay önce alması gereken ilacını alamadı” yazıyor.Senin çocuğunun başına da böyle bir şey gelse acaba kolayca “bacaklarına sıkın” diyebilecek misin ?!

Bilal   -  Bağlantı 14 Ekim 2020, 13:36

Ben onu bunu bilmem böyle olaylara taviz verirsen tavize doģurur bacaklarına sıkacaksın ki bir daha isterse yapsın ayrıca öğrenci ise öğrenci gibi olacak sapıtmayacak verin yüklü miktarda Para cezasına öğrensin .

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı