REKLAMI GEÇ

Ankara Denizlim Derneği’nden sıcak buluşma

Ankara Denizlim Derneği’nden sıcak buluşma

Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği, gelenekselleştirdiği gençlik buluşmasını gerçekleştirdi. Ankara’da okuyan Denizlili gençlerin ilgi gösterdiği buluşmada keyifli zamanlar yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2021 Pazartesi, 13:56

Ankara’da yaşayan Denizlilileri bir araya getirmek ve Ankara-Denizli bağı oluşturmak için çalışan Denizlim Kütlür ve Dayanışma Derneği, Gençlik Buluşması’nı gerçekleştirdi. Ankara’da okuyan Denizlili gençlerin bir araya gelmesini sağlayan buluşmada sıcak bir ortam vardı.

DENİZLİM AİLEMİZE YENİ KATILAN ARKADAŞLARIMIZA HOŞ GELDİNİZ DİYORUZ
Pandemi dolayısıyla iki yıldır gençlik buluşmasını organize etmediklerini ifade eden Denizlim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Keysan, “Bugün gerekli tüm tedbirleri alarak, heyecanla beklediğimiz Geleneksel Gençlik Buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Denizlili ve Denizli’yi seven, kendi veya ruhu genç tüm kardeşlerimiz ile bir arada olmanın, dostlarımızla hasret gidermenin sevincini yaşıyoruz. Denizlim ailemize yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz. Siz kıymetli genç arkadaşlarımız bu ailenin dinamizmi ve itici lokomotifisiniz” dedi.

ETKİNLİKLERİMİZDE BULUŞMAK ÜZERE
Denizlililerin beraberliğine vurgu yapan Başkan Keysan, “Bizler burada sıcak bir aile ortamı kurarak Denizli temelinde birlik ve beraberliğimizi daha güçlendirme amaçlı birçok çalışma yapıyoruz. Bu çatı altında hep birlikte sosyal, kültürel, sportif ve eğitici birçok etkinliğe ve projeye imza atacağız. Bu güzel etkinliğin hazırlanmasında emek veren gece gündüz koşturan, başta genç ekip liderimiz Çağlar Yıldırım olmak üzere tüm çalışma ekibine teşekkür ediyoruz. Sağlıklı günlerde birçok etkinliğimizde buluşmak üzere” dedi.

AİLEMİZE HOŞ GELDİNİZ
Konuşmasına gençlik buluşmasına gelenlere “hoşgeldiniz” diyerek başlayan Denizlim Derneği Genç Ekip Lideri Çağlar Yıldırım, “Derneğimize ilk kez gelen gençlerimize aramıza, ailemize hoş geldiniz diyorum. Her zaman bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza da malum sebepler nedeniyle uzun süredir ayrı kalmanın verdiği özlem ile hoş geldiniz diyorum.

DENİZLİM BAŞKENTİMİZE TAŞIDIĞIMIZ BİR EV
Denizlim Derneği burada Ankara’da memleket özlemimizi giderdiğimiz hemşehrilerimizle bir araya gelerek Denizli’yi başkentimize taşıdığımız bir ev. Burada tarhanamız da kaynar, aşuremiz de olur. Vize final dönemlerinde bir kütüphane gibi ders çalışır, çayımızı çorbamızı da içeriz. Sınavlardan sonra bowlinge, sinema ve tiyatroya gidip hep birlikte stres de atarız. Hatta bazen Denizli dönüşü Zafer Gazozlarımızı ve Hacı Şerif helvalarımızı da paylaşırız.

GENÇ EKİBİMİZ DERNEĞİMİZİN KURULUŞ AMACI
Burada birlikte pek çok etkinliği planladık ve hayata geçirdik. Bu süreç bundan sonra da devam edecek. Genç ekibimiz aslında derneğimizin kuruluş amacı ve olmazsa olmazı. O yüzden yapacağımız her etkinlik için sizin yaratıcı fikirlerinize ve yaptığımız her etkinliğin mutfağında bulunmanıza ihtiyacımız var. Umarım bu sene hepimiz için sağlıkla ve birlikte yapacağımız bolca etkinlikle geçer” dedi.

Denizlim gençleri konuşmaların ardından yeni dönemde yapmak istediklerini planladı. Gençlik Buluşması’nda birbirleri ile tanışan gençler yeni etkinliklerde buluşmak için sözleştiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı