REKLAMI GEÇ

Bakan Karaismailoğlu’nun programı belli oldu

Bakan Karaismailoğlu’nun programı belli oldu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Denizli programı netleşti. Cuma günü sabah saatlerinde kente gelecek olan Bakan Karaismailoğlu, bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ağustos 2020 Perşembe, 17:15

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun 7 Ağustos Cuma günü saat 09.30’da Çardak Havalimanı’nda olması bekleniyor. Buradan ilk durak olarak Honaz Tüneli’ne geçecek olan Bakan Karaismailoğlu, incelemelerde bulunacak.

Daha sonra Denizli Valiliği’ne geçecek olan Bakan Karaismailoğlu, Vali Ali Fuat Atik ile bir araya gelecek. Ziyaretin ardından sata 11.15’te ise İl Yatırım Koordinasyon Kurulu toplantısına katılacak olan Bakan Karaismailoğlu, kentteki yatırımların durumuna ilişkin brifing alacak.

Bakan Karaismailoğlu’nun toplantıdan sonraki durağı ise Denizli Büyükşehir Belediyesi olacak. Burada Başkan Osman Zolan ile buluşacak olan Bakan Karaismailoğlu, AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaretinin ardından Çivril’e geçecek. Burada, Hayriye Yıldırım Camii’nin açılış törenine katılacak olan Bakan Karaismailoğlu, buradaki törenin ardından karayolu ile kentten ayrılacak ve Uşak’a geçecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı