REKLAMI GEÇ

Bakan Koca açıkladı: Denizli’de vaka sayılarında önemli düşüş var

Bakan Koca açıkladı: Denizli’de vaka sayılarında önemli düşüş var

Pandemi sürecinin ilk evresini başarıyla atlatan, ulusal düzeyde elde ettiği başarıyla takdir toplayan Denizli’de tablo yeni normal dönem ile birlikte tersine dönmüş, vaka ve ölüm oranları hızla artmıştı. Bir süredir Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da gündeminde olan Denizli için bu kez umutlandıran açıklamalar geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2020 Cuma, 10:23

Denizli, koronavirüs salgınının ilk evresinde hızla aldığı önlemler ve vaka sayıları nedeniyle önemli bir başarıya imza atmıştı. Ulusal düzeyde sürekli iyi yönde örnek gösterilen Denizli, yeni normal dönemin ardından tam tersi bir tablo ortaya koydu.

Daha önce vaka sayılarının gerilemesi ile başarı hikayesi yazan Denizli, yeni normal dönemin ardından hızlı bir artış sürecine girdi. Öyle ki Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sık sık paylaşımlar yapıp, Denizli’ye dikkat çekiyordu.

Ancak, Bakan Koca’nın son paylaşımı umut oldu. Gaziantep, Şanlıurfa, Tekirdağ, Denizli Valileri, İl Sağlık Müdürleri ve Halk Sağlığı Başkanlarıyla online görüşen Bakan Koca, durum değerlendirmesi yaptı.

Bakan Koca değerlendirme toplantısının ardından, “Gaziantep’te günlük vaka sayısı %35, Şanlıurfa’da %30, Tekirdağ’da %20, Denizli’de %25 oranında düştü. Filyasyon ekiplerimiz sahada yoğun takip yapıyor. Hastane ve yoğun bakımlarda yükümüz henüz devam ediyor” paylaşımı yaptı.

Yorumlar

mustafa   -  Bağlantı 11 Aralık 2020, 10:48

Herkes geçirdi hastalığı belki o yüzdendir.İş yerleri hep açıktı tekstiller hep açık kaldı millet aç kalmamak için covid olmayı göze aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı