REKLAMI GEÇ

Baro seçimi marttan sonraya ertelendi

Baro seçimi marttan sonraya ertelendi

Denizli Barosu’nun aralık ayına ertelenen ve bu hafta sonu yapılması için karar verilen seçimi yeni salgın kurallarına takıldı. Baro’nun, hafta içi yapma teklifi YSK’den ret cevabı aldı, 1 Mart’tan sonraki bir tarihe ertelendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2020 Cuma, 00:31

Ekim ayında yapılması planlanan Denizli Barosu 47. Olağan Genel Kurul ve seçimleri, salgın önlemleri çerçevesinde aralık ayına ertelenmişti. Merkezefendi Seçim Kurulu’nun ‘5-6 Aralık’ta yapabilirsiniz’ dediği seçimler, bu kez de yeni salgın önlemlerine takıldı.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı olduğu için Denizli Barosu’nun ‘hafta içi yapalım’ önerisi Yüksek Seçim Kurulu’nun Merkezefendi Seçim Kurulu’na gönderdiği yazı ile mart ayı sonrasına ertelendi.

Konuyla ilgili Denizli Borasu’nun resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada başvurunun olumsuz sonuçlandığı belirtilerek şu ifadelere yer verildi:
“Denizli Barosu 47. Olağan Genel Kurul Ve Seçimlerinin aralık ayında tarihinin belirlenmiş olmasına ve hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı hafta içi yapılmasını talep etmemize rağmen, Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığı’nın Merkezefendi 2 Nolu İlçe Seçim Kurulu’na gönderdiği 03.12.2020 tarihli yazısı ile Denizli İl Hıfzısıhha Kurulu’nun 01.12.2020 tarih ve 72 sayılı kararı gereğince, Denizli Barosu Genel Kurulu Ve Baro Organ Seçimleri 01.03.2021 tarihi sonrasına ertelenmiş bulunmaktadır.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı