REKLAMI GEÇ

Bayramyeri camisi imamı, terbiye dışı paylaşımını sildi

Bayramyeri camisi imamı, terbiye dışı paylaşımını sildi

Denizli Bayramyeri camisinde bir yıldan bu yana imamlık yapan F.T. kişisel facebook hesabından yaptığı terbiye sınırlarını zorlayan paylaşımı, tepkiler yükselince kaldırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2020 Salı, 11:34

Denizli’nin en kalabalık cemaate sahip camilerinden biri olan Bayramyeri Camisi’ne bir yıl önce atanan genç imamı F.T.’nin kişisel facebook sayfasından yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.

Koronavirüs salgınıyla özellikle sosyal medyada ‘Diyanet Kapatılsın’ gibi başlıklarla sağlık personeli ve din personeli kıyaslamaları tartışmalarına katılan imam F.T. terbiye sınırlarını zorladı.

Bir yıl önce Bayramyeri camisinde imam hatip olarak göreve başlayan imam F.T, din görevlilerini eleştirenlere “İmamlardan rahatsız olan güruh” diye hitap etti ve “Elbet önümüze geleceksiniz. O zaman pamuk yerine, rakı şişesi tıkacağız haberiniz olsun” diye paylaşım yaptı ve sonuna da kahkaha atan emoji koydu.

Devlet memuru bir imamın eleştirilere bu derece seviyesiz bir üslupla katılması ve defin ritüelleriyle bu denli dalga geçmesi tepkilere neden oldu.

İmam F.T. tepkiler yükselince paylaşımını kaldırdı, ancak bu seviyesiz paylaşım sosyal medyada dolaşmaya devam ediyor.

Yorumlar

Özdal balcı   -  Bağlantı 14 Nisan 2020, 19:11

Allahin evindeki zavallı mahluk.

ERSAN TUNCER   -  Bağlantı 24 Mart 2020, 12:44

senden din adamı olmaz, başka bir şey olur ama onu burada söylemeye benim ahlakım müsait değil. senin yarın kadar bile ahlaksız olamam.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı