REKLAMI GEÇ

Bugün tohum, yarın nefes

Bugün tohum, yarın nefes

Turgay Mersin Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza atıyor. Okul öğretmenleri tarafından temin edilen tohumlar öğrencilere dağıtıldı, filizlendirmeleri istendi. İlkbaharda fidan haline gelecek ağaçlar gerçekleştirilecek şenlikle toprakla buluşturulacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2020 Cumartesi, 17:19

Turgay Mersin Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, “Bugün tohum yarın nefes” sloganıyla yeşil atağı başlattı.

Sosyal Bilgiler Öğretmeni Nihal Madenciler koordinatörlüğünde gerçekleştirilen projenin ilk adımı olan tohumlar temin edildi, öğrencilere dağıtıldı.

Öğrencilerin bu tohumları evlerinde filizlendirmelerini istediklerini belirten öğretmen Nihal Madenciler, “Öğrencilerimiz okullarından uzakta eğitimlerine devam ederken, sosyal sorumluluklarını da unutmasınlar istedik” dedi.

Öğrencilerin evlerinde kendi imkanlarıyla tohumları filizlendireceklerini ifade eden Nihal Madenciler, “Topumlar fidan haline geldiğinde, Orman Müdürlüğü’nün belirleyeceği arazide baharda toprakla buluşturacağız. Bugünün tohumları, yarın Denizli’ye oksijen verecek, nefes olacak” dedi.

Eğitim sadece derslerden ibaret olarak görmediklerini anlatan Nihal Madenciler, “Pandemi döneminde öğrencilerimizle ilişkilerimizi uzaktan eğitim ile sınırlı tutmak istemedik. Bu proje de bu düşüncenin bir yansıması olarak ortaya çıktı. Eğitimin her alanını değerlendirmek ve çocuklarımıza yeşil bir gelecek bırakmak niyetindeyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı