REKLAMI GEÇ

Cankurtaran yolunda 10 kilometreyi bulan kuyruk oluştu

Cankurtaran yolunda 10 kilometreyi bulan kuyruk oluştu

Denizli’yi turizm bölgeleri Muğla ve Antalya’ya bağlayan önemli geçitlerden Cankurtaran’da araç kuyruğu çileye dönüştü. Yol çalışmasının da sürdüğü bölgede dönüş yolunda 10 kilometreyi bulan kuyruk oluştu. Bazı sürücüler 30 dakikayı geçen bekleme süresine isyan etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2022 Pazar, 22:47

Denizli’nin turizm bölgelerine ulaşımı sağlayan Cankurtaran bölgesinde trafik yoğunluğu sürücüleri çileden çıkardı. İki yıldan bu yana yol düzeltme çalışmalarının sürdüğü Cankurtaran’da özellikle tatil sezonunda büyük bir çile yaşanıyordu. Bugün de akşam saatlerinde hem tatil yörelerinden gelenler, hem de o bölgedeki ilçelerden dönenler trafik yoğunluğunun ortasında kaldı.

Tavas Makası ile Şahin Tepesi arasında trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kuyruk zaman zaman 10 kilometreyi buldu. Kuyruktaki bekleme süresi 30 dakikayı geçince bazı sürücüler isyan etti. Bölgeye sevk edilen trafik ekipleri trafiğe açmaya çalıştı. Dönüş yoğunluğu nedeniyle trafik aksayarak devam ediyor. Fotoğraf: Zeki Akakça / Facebook

Yorumlar

Ali Güven   -  Bağlantı 25 Temmuz 2022, 16:27

Ödüm kopuyor Antalya veya Muğla sahillerine gitmeye. Kaç senedir her tatil dönüşü böyle.Su akar Türk bakar.Bu memleketin kaderi bu.

Hasan   -  Bağlantı 24 Temmuz 2022, 22:57

Yol yenilmiyor ki niye isyan ediyorsunuz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı