REKLAMI GEÇ

Çardak Havalimanı’nda korona paniği

Çardak Havalimanı’nda korona paniği

Çardak Havalimanı’nda görevli bir güvenlik görevlisinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Görevlinin bulunduğu vardiyadaki 22 güvenlikçi karantinaya alındı. Testi pozitif çıkan güvenlik görevlisinin kardeşi ve 1 yaşındaki çocuğunda da korona tespit edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Ağustos 2020 Salı, 12:58

Çardak Havalimanı’nda korona virüs vakası tespit edildi. H.Ş isimli güvenlik görevlisinin korona virüs testi pozitif çıktı. Yaşanan gelişme üzerine H.Ş’nin vardiyasında bulunan 22 güvenlik görevlisi tedbir amaçlı karantinaya alındı.

KARDEŞİNDE DE TEST POZİTİF ÇIKTI
H.Ş’nin testinin pozitif çıkmasının ardından ailesinde yapılan filyasyon çalışması ile Çardak İtfaiyesi’nde çalışan kardeşi K.Ş’de de korona virüs olduğu tespit edildi. K.Ş tedavi altına alınırken itfaiyede vardiyasında bulunan çalışma arkadaşları da tedbir amaçlı karantinaya alındı.

BEBEĞİNDE DE KORONA VİRÜS TESPİT EDİLDİ
Yaşanan vakaların ardından kötü haber güvenlik görevlisi H.Ş’nin 1 yaşındaki çocuğundan geldi. Ailede görülen virüsün 1 yaşındaki bebeğe de bulaştığı öğrenilirken vakaların Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı