REKLAMI GEÇ

Cezaevlerindeki mahkumlar için kitap kampanyası

Cezaevlerindeki mahkumlar için kitap kampanyası

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, anlamlı bir kampanyaya imza attı. İşledikleri suçlar nedeniyle cezaevlerinde bulunan mahkumlar için kitap kampanyası başlatıldı. Denizli’de Açık Ceza İnfaz Kurumu tarafından düzenlenen kampanyaya Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Vedat Kadri Özüret de 8 kitap ile katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2021 Cuma, 15:12

Farklı nedenlerle özgürlüklerini kaybeden ve cezaevine giren mahkumlar için anlamlı bir kampanya başladıldı. 31 Mayıs’ta başlayan ve 16 Haziran’a kadar sürecek olan kampanyada ceza ve infaz kurumlarının kütüphaneleri için kitap toplanıyor.

Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü’nün düzenlediği kampanya, Adliye Sarayı önünde gerçekleştiriliyor. Denizli Cumhuriyet Savcısı Vedat Kadri Özüret de 8 kitap bağışı ile destek verdi.

Belediyeler ve STK’lar tarafından da desteklenen kampanya kapsamında toplanacak kitaplar incelemeden geçirilmesinin ardından mahkumların yararlanmaları için kütüphane raflarındaki yerlerini alacak.

Kampanyanın, mahkumların yeniden topluma kazandırılması çabalarına önemli destek vereceği ifade edildi, vatandaşların da bu sürece katkı koymaları istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı