REKLAMI GEÇ

Denizli internet medyasında yeni dönem

Denizli internet medyasında yeni dönem

Denizli’deki öncü internet gazetelerinin çatı kuruluşu olan Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) Serkan Urgancı başkanlığında yeni yönetimini seçti. Protokol ziyaretlerine başlayan yeni yönetim, kent dinamiklerinin de desteğini aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2020 Pazartesi, 14:20

Denizli’de, aylık 3 milyondan fazla okuyucuya 30 milyondan fazla haber sunan, Denizli’deki öncü internet gazeteleri tarafından kurulan Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) 2. Olağan genel kurulunu yaptı.

Serkan Urgancı’nın başkanlığa seçildiği genel kurul sonrası yeni yönetim hemen çalışmalara başladı. Yeni dönemde daha aktif ve mesleğin saygınlığını artırmaya yönelik hedeflerle göreve gelen yönetim ilk ziyaretini de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a yaptı.

Zolan, yeni yönetime görevinde başarılar dilerken, YENİMEDYADER’in medyadaki kaliteyi artırmaya yönelik her türlü faaliyetini koşulsuz destekleyecekleri sözünü verdi. Dernek yönetimi, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı de ziyaret etti. Her iki başkan yönetime başarı dilerken, iyi diyalog ve işbirliği ve belediye-medya işbirliği ile kenti ileri taşımak için desteklerinin süreceğini söyledi.

YENİMEDYADER Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Urgancı, yeni dönemde daha katılımcı yönetim anlayışını sergileyeceklerini söylerken, “Yıllardır içinde bulunduğumuz mesleğimizin ve meslek mensuplarının sorunlarını biliyoruz. Bu sorunları hafifletmek için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Ama asıl hedefimiz, kentteki internet medyası algısını değiştirmek; ‘merdiven altı’ ya da, ‘selife gazeteciliği’ diye tabir edilen, gazetecilikle alakası olmayan insanlarla, bu işi ciddi yapan, vergisini veren, istihdam yaratan, en önemlisi gazetecilik etik kurallarını benimsemiş kuruluşların arasındaki farkı net olarak ortaya koymak istiyoruz. Bunu da derneğimizin tabanını genişleterek, gelir kaynağı internet gazeteciliği olan gerçek meslektaşlarımızı bu çatı altında toplayıp, ‘hayat boyu eğitim’ prensibiyle yapmayı amaçlıyoruz” dedi.

YENİMEDYADER’in yönetiminde, gazetecilik tecrübesi ile öne çıkan ve şu anda internet gazeteciliği yapan Serkan Urgancı, Engin Ünal, Nadir Güleç, Hüseyin Özgenç ve Mutlu Kelişti bulunuyor.

Yorumlar

Dincer Dayıoğlu   -  Bağlantı 13 Temmuz 2020, 20:17

Denizli’de 1 tane bu şekilde kendini gazeteci olarak tanınan şahıs var. Onu da bilen biliyor zaten…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı