REKLAMI GEÇ

Denizli’de iğrenç olay. Kediye tecavüz ettiler

Denizli’de iğrenç olay. Kediye tecavüz ettiler

Pamukkale’nin İncilipınar Mahallesi’ndeki bir apartmanda kanlar içinde bulunan sokak kedisinin, veterinerde yapılan muayenede cinsel saldırıya maruz kaldığı ortaya çıktı. Kedinin omuriliğinin kırıldığı ve üreme organında kanamayla birlikte genişleme olduğu tespit edildi, polisin olay yerinde yaptığı incelemede sperm kalıntıları da bulundu.

Ali Bilge / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2021 Çarşamba, 16:07

Pamukkale’nin İncilipınar Mahallesi’nde yaşayan İklim Çırpan ile Yağmur Yılmaz, sokakta bulup sahiplendikleri kediye 27 Mayıs günü kanlar içinde buldu. Veterinere götürülen ve arka ayakları da kırıldığı belirlenen kedinin yapılan incelemede omuriliğin de kırıldığı, üreme organında kanamayla birlikte genişleme oluştuğu belirlendi.

Kedinin sahipleri, kedinin cinsel saldırıya uğradığının belirlenmesi üzerine polise gitti, şikayet etti. Polisin olay yerinde yaptığı incelemede sperm kalıntıları bulduğu ileri sürüldü.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı, kedi ise Veteriner Hekim Selcan Çil, tarafından tedaviye alındı. Durumu ağır olan kedi Veteriner Hekim Çil tarafından Burdur’a götürüldü, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nde ameliyat edildi.

Talihsiz kedinin 1 ay önce doğum yaptığı ve 16 gün önce de yavrusunun aynı apartmanda ölü bulunduğu öğrenildi.

Veteriner Hekim Selcan Çil, kedinin ağır travma geçirdiğini belirterek, “Kedi apartmanda 6 ay kadar bakılmış bize getirildiğinde durumu çok kötüydü. Arka ayaklarını kullanamaz ve üreme organında olması gerekenden daha fazla genişlemeye bağlı kanamayla geldi. Kediyle ilgili polise rapor yazdık. Olay yerinde de sperm kalıntıları bulunmuş” dedi.

Kedinin şuan durumunun iyi olduğunu ifade eden Çil, “Şu an durumu iyiye doğru gidiyor ancak dışkı ve idrarını yapamıyor. Zamanla onu da yapmaya başlayacak. Onu yaşatmaya çalışıyoruz. Çok sevecen ve sıcak kanlı kediymiş ancak yaşadıkları nedeniyle güvenin kaybettiği için hırçınlaşmış durumda” diye konuştu.

DENİZLİ VALİLİĞİ’NDEN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili akşam saatlerinde Denizli Valiliği’nden açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“02.06.2021 tarihinde basında yer alan “Hayvan Hakkı İhlali” konusundaki haberlerle ilgili olarak; Denizli Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından yapılan çalışmalarda ve Denizli Veteriner Hekimleri Oda Başkanından alınan rapor neticesinde; böyle bir olayın meydana geldiğine dair emareye rastlanmamıştır.”

Yorumlar

soru yorum   -  Bağlantı 2 Haziran 2021, 17:38

Sperm kalıntısından bu itin kim olduğu bulunur, mutlaka bulunur, ondan sonra 15 yıl hücre hapis cezası.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı