REKLAMI GEÇ

Denizli’de maske takma kuralına uyulmuyor

Denizli’de maske takma kuralına uyulmuyor

Toplu alanlarda maske takılmasının zorunlu hale getirildiği Denizli’de en işlek caddelerde onlarca vatandaş maskesiz dolaşıyor, bazıları ise maskeyi çenesine takıyor. Alınan karar gereği maske takmamanın 3 bin 150 lira cezası var.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2020 Salı, 15:01

Denizli İl Hıfzıssıhha Meclisi’nin aldığı karar gereği kentte tüm alanlarda maske takmak zorunlu hale getirildi. Bu kararlara göre maske kullanımı; pazar yerleri, marketler, toplu çalışılan iş yerleri ve toplu taşıma araçlarının yanı sıra bundan böyle cadde, sokak, park, alışveriş merkezi gibi tüm açık ve kapalı alanlarda zorunlu hale geldi.

Vatandaşların evlerinden çıktıkları andan itibaren maske kullanmak zorunluğu getirilirken, kentte bazı vatandaşların kurallara uymadığı görüldü. En işlek yerlerin başında gelen Delikliçınar Meydanı ve Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde vatandaşların büyük ölçüde maske kullanımına uyduğu görülürken, onlarca vatandaş ise maskesiz caddeye çıktı.

Bazı kişilerin ise maskeyi ağız ve buruna değil, çenesine taktığı görüldü. Maske kullanımının zorunlu olduğu Denizli’de maskesiz sokağa çıkmanın 3 bin 150 TL cezası bulunuyor.

Yorumlar

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 12 Mayıs 2020, 19:48

Biz akıllanmayız cezada yesek sokağa çıkma yasağı geldiğinde birde utanmadan bağırırız

Uğur upur   -  Bağlantı 12 Mayıs 2020, 19:04

Asıl hafta sonu denizli yi görelim insanlar sokağa atacak kendini çok erken yasağı kaldırmak için umarım daha kötü sonuçları olmaz

Selman Kocaçınar   -  Bağlantı 12 Mayıs 2020, 15:48

Madem zorunlu maske kullanmak. Maske kullanmayanlar görüldüğü an kessin polisler bekçiler cezayı. Başka türlü akıllanmaz bunlar.Kendilerini de başkalarını da düşünmeyen insanlar olmaz olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı