REKLAMI GEÇ

Denizli’de salı gününe kadar sağanak bekleniyor

Denizli’de salı gününe kadar sağanak bekleniyor

Meteoroloji’nin son değerlendirmelerine göre, Denizli’de öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor. 3 gün sürecek yağışların yer yer etkili olması tahmin ediliyor. Kentte hava sıcaklıklarının ise önümüzdeki hafta 37 dereceye kadar çıkması öngörülüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2021 Pazar, 11:23

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, bugün ülkenin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu olacak.

Marmara, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı ve Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Zonguldak ve Düzce çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanaklı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, öğle saatlerinden sonra Kütahya, Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Eskişehir ve Bolu çevreleri ile Ankara’nın kuzey ve batı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması öngörülüyor.

Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, kuzey, iç ve batı kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

BU HAFTA DENİZLİ’DE HAVA NASIL OLACAK?
Meteoroloji verilerine göre, Denizli’de Pazartesi ve Salı günü sağanakların görülmesi bekleniyor. Çarşamba günü parçalı bulutlu olması tahmin edilen havanın hafta boyunca güneşli ve açık olması öngörülüyor. Kentte hava sıcaklıklarının ise önümüzdeki hafta 37 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı